BioTech USA Black Burn (90caps)

ΤΙΜΗ PREMIUM -6,58€

BioTech USA Black Burn (90caps)

Γιατί προτείνουμε το Black Burn;

-Μεγάλες Κάψουλες - με 28 δραστικά συστατικά

-Κάθε μερίδα περιέχει 200 ​​mg καφεΐνης

-Με 11 είδη φυτικών εκχυλισμάτων συμπεριλαμβανομένης της σκόνης μαύρου πιπεριού και του εκχυλίσματος πιπεριού καγιέν

-Με 2 πηγές L-καρνιτίνης: L-καρνιτίνη, L-τρυγική και ακετυλική-L-καρνιτίνη

-Με χολίνη, το HCA (από εκχύλισμα φρούτων Garcinia cambogia) και το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ)

-Με 2 τύπους αμινοξέων: με L-τυροσίνη και L-φαινυλαλανίνη

-Με 4 μικροθρεπτικά συστατικά: σίδηρος, ιώδιο, ψευδάργυρος, χρώμιο

-Με 5 τύπους βιταμινών: σύμπλεγμα βιταμίνης Β (βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β9 και Β12)

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΛΙΠΟΣ

Διαμορφώνετε το σώμα σας με βάση ένα σχέδιο προπόνησης, προσαρμόζοντας τη διατροφή σας για να ασκείστε και χρησιμοποιώντας συμπληρώματα διατροφής συνειδητά;

Κάνετε καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι ακόμα τέλειο; Εάν προσπαθείτε να είστε τέλειοι, βήμα προς ένα υψηλότερο επίπεδο!

Επιλέξτε τη θερμογονική φόρμουλα που ταιριάζει καλύτερα στους στόχους σας!

BLACK BURN - EXTREME ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑNTE ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟΙ,ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΧΗΜΑ!

1. Κάνετε το καλύτερό σας για τον βέλτιστο μεταβολισμό των λιπών

→ Μεταξύ των ενεργών συστατικών του Black Burn, ο ψευδάργυρος συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Ενώ η χολίνη εμπλέκεται στον φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους.

2. Ενεργοποιήστε τον εαυτό σας

→ Μεταξύ των βιταμινών που περιέχονται στο προϊόν, η νιασίνη, το παντοθενικό οξύ και η βιταμίνη Β12 εμπλέκονται στον φυσιολογικό μεταβολισμό παραγωγής ενέργειας και συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.

3. Η τόνωση σε όλα τα επίπεδα

→ Η περιεκτικότητα σε σιδήρου και ιωδίου του Black Burn συμβάλλει στη διατήρηση της κανονικής ψυχικής λειτουργίας. Επιπλέον, το ιώδιο συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το φυλλικό οξύ στο προϊόν (βιταμίνη Β9) συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας.

4. Βελτιστοποιήστε την όρεξη σας!

→ Η περιεκτικότητα σε χρώμιο του προϊόντος συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Δεν υπάρχει πλεόνασμα - ακριβώς η ακριβής μετρούμενη ουσία!

Σε ποιον συστήνουμε το Black Burn;

Σε σας, αν θέλετε να δείτε τα επιπλέον κιλά στα βάρη και όχι στον εαυτό σας. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά θερμογενές προϊόν.

Σε μια εποχή που μόνο τα τελευταία εκατοστά σας χωρίζουν από τον στόχο σας.

Τι περιέχει ένα μέρος του Black Burn;

Εκτός από τα βασικά σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών του Black Burn, υπάρχουν δημοφιλή συστατικά όπως η L-καρνιτίνη, η L-τυροσίνη, το CLA, το HCA η ινοσιτόλη στο προϊόν.

Μεταξύ των διαφοροποιημένων δραστικών συστατικών του προϊόντος, υπάρχουν 11 φυτικά εκχυλίσματα όπως πιπέρι καγιέν, μαύρο πιπέρι, ρίζα Coleus forskohlii, φύλλα πράσινου τσαγιού, πράσινο καφέ και γκουαράνα.

Τα τελευταία 3 φυτικά εκχυλίσματα χρησιμεύουν επίσης ως φυσική πηγή καφεΐνης, αλλά την εμπλουτίσαμε και με την προσθήκη άνυδρης καφεΐνης, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε ακόμη περισσότερο τις ασκήσεις σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους αριθμούς!

Μία μερίδα (3 κάψουλες) περιέχει: Μεταβολισμός λιπαρών οξέων ​371 mg L-καρνιτίνης (από L-καρνιτίνη, L-τρυγική και ακετυλο-L-καρνιτίνη) 252 mg κιτρικού χολίνης 90 mg CLA 90 mg HCA 94 mg διένυδρης τετρακετίνης 5,7 mg ψευδαργύρου 25 μg χρωμίου 1,1 mg βιταμίνης Β6 Φυσικό Θερμογεννητικό & Ενέργεια 400 mg εκχύλισμα σπόρου κακάου από τα οποία η θεοβρωμίνη 160 mg 210 mg πράσινου εκχυλίσματος κόκκου καφέ από τα οποία 105 mg χλωρογενικού οξέος 150 mg εκχύλισμα φύλλων πράσινου τσαγιού από τα οποία οι πολυφαινόλες 57 mg 200 mg παρασκευάσματος εκχυλίσματος σπόρου γκουαράνας 90 mg εκχύλισμα ρίζας Coleus forskohlii από τα οποία η φορσκολίνη 12 mg 5 mg σκόνη μαύρου πιπεριού 4,75 mg εκχύλισμα πιπεριού καγιέν 72,8 mg εκχυλίσματος ρίζας από πικραλίδα 45 mg εκχυλίσματος ρίζας Polygonum cuspidatum από τα οποία η ρεσβερατρόλη 42,8 mg 5.3 mg παντοθενικού οξέος 4.3 mg νιασίνης 2,2 μg βιταμίνης Β12 Συνθετικό Διεγερτικό & Πνευματικό Σύμπλεγμα 200 mg καφεΐνης 300 mg ινοσιτόλης 300 mg L-τυροσίνης 150 mg L-φαινυλαλανίνης 12 mg σιδήρου 187 μg φολικού οξέος 71,8 μg ιωδίου

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Black Burn αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,32 € 32,90 €