BioTech USA BCAA Zero (360gr)

ΤΙΜΗ PREMIUM -6€

BioTech USA BCAA Zero (360gr)

-Περίπου 7 g καθαρά αμινοξέα, εκ των οποίων: 6 g BCAA

-Με τη βιταμίνη Β6 που βοηθάει τον υγιή μεταβολισμό των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών (αμινοξέα)

-Χωρίς ζάχαρη

-Εύκολη διανομή

-Χωρίς συντηρητικά

-Χωρίς ασπαρτάμη

-Μεγάλη ποικιλία μεγεθών συσκευασίας και γεύσεων

ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το BCAA μη βιοσυσσωρεύσιμων αμινοξέων της BioTechUSA περιέχει αναλογία λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης 2: 1: 1 που ενισχύουν σημαντικά την επίδραση στην οικοδόμηση των μυών και ενεργοποιούν και έχουν φυσική, ειδική αναλογία στους μυς. Προσθέσαμε επίσης τη βιταμίνη Β6 στο προϊόν, το οποίο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου, καθώς και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝ

Το BCAA Zero είναι ένα προϊόν αμινοξέων σε μορφή σκόνης, κατάλληλο για οποιαδήποτε μορφή κατάρτισης, στο οποίο απλά καταργήσαμε ό, τι δεν ήταν απαραίτητο: είναι απαλλαγμένο από γλουτένη, λακτόζη, ασπαρτάμη, συντηρητικά ή ζάχαρη.

Ανά δόση (9 g): 3.000 mg L-λευκίνης 1.500 mg L-ισολευκίνης 1.500 mg L-βαλίνης 700 mg L-γλουταμίνης 2 mg βιταμίνης Β6

Για ποιους συνιστάται το BCAA Zero;

Τόσο άνδρες όσο και γυναίκες για όλα τα είδη προπόνησης για γρήγορη και χαμηλή σε θερμίδες προμήθεια αμινοξέων για τη συγκράτηση των μυών κατά την παρατεταμένη γυμναστική, για άτομα με δίαιτα.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΜΙΝΟΞΕΑ;

Τα αμινοξέα είναι τα δομικά στοιχεία από τα θεμελιώδη μας θρεπτικά συστατικά, τις πρωτεΐνες, που συνήθως βρίσκονται παντού στο ανθρώπινο σώμα. Υπάρχουν μερικά αμινοξέα που το ανθρώπινο σώμα μπορεί να παράγει (μη απαραίτητα αμινοξέα), ενώ τα αμινοξέα που ανήκουν στην άλλη ομάδα (απαραίτητα αμινοξέα) λαμβάνονται μαζί με τα τρόφιμα. Από όλα τα διαφορετικά αμινοξέα, μόνο 20 συμβάλλουν στη διαμόρφωση της δομής των πρωτεϊνών.

Τα αμινοξέα είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις σωματικές λειτουργίες όπως η πέψη, η λειτουργία του ήπατος ή η επούλωση των πληγών. Τα αμινοξέα διατηρούν το δέρμα, τους συνδέσμους, τους μυς, τους τένοντες, τα εσωτερικά όργανα, τους αδένες, τα μαλλιά και τα νύχια. Συμβάλλουν επίσης στην παραγωγή ορμονών, ενώσεων νευρομεταφοράς και ενζύμων. Εκτός αυτού, χρησιμεύουν επίσης ως πηγή ενέργειας, καθώς και ως θρεπτική ουσία που παράγει υδατάνθρακες και λιπίδια. Η πλουσιότερη πηγή βασικών αμινοξέων είναι τρόφιμα ζωικής προέλευσης και τα τρόφιμα που προέρχονται από φυτά συχνά δεν περιέχουν όλα τα αμινοξέα.

ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΜΙΝΟΞΕΙΔΙΑ

Τα BCAA, δηλαδή τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, αποτελούνται από τρία αμινοξέα: βαλίνη, ισολευκίνη και λευκίνη, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την οικοδόμηση μυών. Η βαλίνη είναι μια πηγή ενέργειας για τους μυς και συμβάλλει επίσης σημαντικά στον μεταβολισμό των κυττάρων. Η ισολευκίνη είναι ένα αμινοξύ που απαιτείται για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης και συμβάλλει επίσης στην ανάκαμψη. Η λευκίνη συμβάλλει στην ανάκαμψη των οστών, του δέρματος και των μυών και είναι επίσης ικανή να αυξάνει την απορρόφηση πρωτεϊνών από μόνη της. Τα τρία αμινοξέα που συνιστούν BCAA ενισχύουν σημαντικά την επίδραση στην οικοδόμηση των μυών και έχουν φυσική, ειδική αναλογία στους μυς.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, το BCAA Zero αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γεύση πορτοκαλιού:

33% στιγμιαία L-λευκίνη (L-λευκίνη, γαλακτωματοποιητικός παράγοντας: λεκιθίνες, μαλτοδεξτρίνη), 17% L-ισολευκίνη, 17% L-βαλίνη, αρώματα, βρώσιμο οξύ (κιτρικό οξύ), 8% L-γλουταμίνη, αντισυσσωματωτικός παράγοντας (διοξείδιο του πυριτίου), γλυκαντικό (σουκραλόζη), βρώσιμο αλάτι, βαφές (tartrazine, allura κόκκινο AC)*, υδροχλωριούχο πυριτοξίνης.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δραστικές ουσίες I 1 δόση: 9 g I Αριθμός δόσεων στο προϊόν: 77 I Ημερήσια δόση: 9 g 

Ανά 9 g NRV*(9 g) BCAAs 6 γρ. ** - εκ των οποίων L-λευκίνη - εκ των οποίων η L-ισολευκίνη - εκ των οποίων L-βαλίνη 3 γρ. 1.5g 1.5g ** ** ** L-γλουταμίνη 0.7g ** Βιταμίνη Β6 2 mg 142% *Ημερήσια τιμή αναφοράς πρόσληψης για ενήλικες. **Η τιμή NRV δεν έχει καθοριστεί.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

23,90 € 29,90 €